Conxita Padró Riera és la nova presidenta de la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Navarcles, de la qual s'ha fet una renovació gairebé completa.

La de Padró va ser l'única candidatura que es va presentar a l'assemblea per aspirar a la presidència, i va ser escollida per unanimitat dels militants assistents. També es va presentar una sola candidatura per cobrir la resta de llocs de l'executiva, que a banda de Conxita Padró queda integrada per Lluís Morató, Eduard Roqueta, Sebastià Monné i Josep Canals.

En la seva intervenció, la nova presidenta local va demanar el suport de tota la militància i l'assessorament per part de l'executiva sortint. Va posar de manifest el daltabaix que va viure ERC a les darreres eleccions municipals (vegeu desglossat) i va destacar que es treballarà per enfortir la secció i poder presentar una bona opció a les municipals del 2011.

L'assemblea va tenir la presència de la junta sortint i del president de la Permanent Comarcal, Lluís Oliveras. El fins ara president de la formació a Navarcles, Marcel·lí Canet, va valorar els quatre anys del mandat que s'acabava i va exposar els informes polític i econòmic.