El parc de l'Estació de Navàs, que va ser inaugurat el 17 d'octubre passat, per la Fira de Tardor, encara no ha pogut ser plenament gaudit pels veïns de la població. L'alcalde, Josep Oliva, ha exposat que, "seguint els criteris del constructor i del jardiners de l'obra", es va decidir que el recinte s'envoltaria de tanques durant un temps prudencial per permetre "l'arrelament de la vegetació". La previsió és que les tanques es puguin retirar "pels volts de Nadal", i que a partir de llavors els veïns ja pu- guin passejar-se per tota la nova zona verda del centre de Navàs.

Segons Oliva, un cop feta la inauguració es va procedir a fer el tancament del parc de l'Estació i es van col·locar cartells informatius per donar a conèixer la mesura, que impedeix passejar per l'interior del recinte. L'alcalde assenyala que es va preferir "posar el remei abans que es produís la malaltia", per tal que la vegetació, "que estava tendre, estigués el màxim d'arrelada possible". La vegetació del parc de l'Estació és molt diversa, i hi destaquen dos talussos amb gespa, als quals "encara no s'ha pogut fer la primera sega", i també altres talussos amb herbes de creixement que, un cop arrelades, "han d'iniciar el seu desplegament". Ara de moment, però, aquests talussos són "coberts amb una espècie de tela de sac", exposa Oliva.

De tota manera, al contrari que durant les obres, quan tot l'espai del parc era tancat al pas de vianants, ara s'ha mantingut obert el vial que el travessa, entre el parc i l'escola bressol, per assegurar la connexió entre les dues parts del municipi.