El servei de Rodalies de Catalunya ha dotat d'un nou sistema de megafonia automatitzada les estacions de Renfe de Sant Vicenç de Castellet i de Martorell, i en aquesta darrera també hi ha instal·lat una pantalla teleindicadora que informa sobre el temps d'espera fins al proper tren, així com la destinació final i les parades que farà.

Aquestes actuacions s'inclouen dins d'un pla de millora dels sistemes d'informació al viatger que s'estan implementant en una setantena d'estacions de tot Catalunya, i que en el cas de la megafonia s'haurà implementat en totes les estacions la propera tardor.

Tots dos sistemes estan connectats les 24 hores del dia amb el nou Centre de Gestió de Rodalies amb l'objectiu de donar la informació als viatgers amb la màxima celeritat possible. El sistema de megafonia automatitzada informarà els viatgers sobre la destinació i la via d'estacionament de cada tren que circuli per aquestes estacions, a banda de qualsevol incidència a temps real. Aquestes informacions es donaran tant en català com en castellà.