L'empresa que ha contractat l'Ajuntament de Cardona per efectuar els estudis geotècnics al camp de futbol del municipi i determinar si és prou estable per garantir la viabilitat de plantar-hi gespa artificial, va iniciar ahir les prospeccions sobre el terreny, amb previsions que s'allarguin durant tota la setmana.

Tal i com ja va explicar aquest diari en la seva edició de dijous passat, el futur del camp de futbol de Cardona està supeditat a les condicions d'estabilitat del terreny que hauria de poder determinar aquest estudi, tot i la possibilitat "que encara no n'hi hagi prou i sigui necessari realitzar més proves", segons ha avançat l'alcalde, Josep Maria Sala. Com a mínim, caldrà esperar fins que l'empresa acabi de realitzar el treball de camp, possiblement divendres, i afegir-hi "un parell o tres de setmanes més" per a l'informe corresponent, afegeix Sala.

L'alcalde es referma en la voluntat expressada en altres ocasions de mantenir el camp de futbol allà on és ara només si ho avala l'estudi. En cas contrari "ens hauríem de reunir amb l'entorn del futbol per considerar altres opcions i consensuar la més raonable", entre les quals figura la plantació de gespa al camp de futbol de La Coromina, o la construcció d'un nou terreny de joc a la zona de La Plantada, a mig camí entre el nucli urbà i La Coromina, on el futur pla urbanístic ja hi planifica una gran àrea ludicoesportiva.