Ahir va ser un gran dia per a la Fira de Primavera de Navàs. Després d'un dissabte fluix, en què el mal temps havia descafeïnat el certamen, s'esperava que el diumenge la situació millorés. El sol va fer presència tot el dia, i el bon temps va aportar un bon gruix de visitants que van donar vida a la fira al matí i a la tarda. La fira va tancar portes havent acollit de 20.000 a 25.000 visitants.

El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Toni Claramunt, va explicar que aquest augment de visitants va afavorir les vendes dels firaires: "hi ha hagut un gruix important de transaccions". El regidor va explicar que "els comerciants m'han transmès la seva satisfacció per com ha anat el dia". La jornada d'ahir va consolidar a més el que ja s'havia començat a percebre dissabte, el lideratge del sector de l'automòbil dins la fira. Claramunt va fer un balanç "molt positiu" de la fira, ja que "tot ha sortit rodó".

Amb el bon temps, la fira va acollir tot un conjunt d'activitats que van donar-li més vida. Una de les més vistoses va ser la cercavila gegantera que va tenir lloc al matí. Tant al matí com a la tarda hi va haver diverses exhibicions, des de sevillanes fins a arts marcials. La cobla Ciutat de Manresa va posar música a la ballada de sardanes que va tenir lloc, ja a la tarda, a la carretera de Viver.