CiU, que es veu a l'oposició al Consell en els propers quatre anys, ha presentat una llista absolutament renovada, on només continuen quatre dels catorze consellers que hi tindrà. De l'última etapa, es mantenen en el càrrec Eduard Sánchez (Calders), Pere Ribera (Sant Mateu de Bages), Josep Torras (Castellbell i el Vilar) i Miquel Davins (Manresa).

El president de CDC del Bages, David Bonvehí, explica que es tracta d'una renovació per tenir al Consell "regidors i alcaldes que estiguin disposats a fer-hi canvis estructurals". A part dels consellers esmentats, també hi tindran una cadira: Eva Llovet (Castellgalí), Neus Prat (l'Estany), Daniel Mauriz (Sant Vicenç de Castellet), Jaume Serarols (Fonollosa), Jordi Serracanta (Manresa), Meritxell Folch (Rajadell), Mercè Casals (Sant Fruitós de Bages), Ignasi Lladó (Sant Joan de Vilatorrada) i Roger Grandia (Sant Fruitós de Bages). La majoria de membres del grup són regidors, tot i que també hi figuren alcaldes de petits municipis com Josep Tarín (Talamanca), Jaume Serarols (Fonollosa) i Pere Ribera (Sant Mateu de Bages).

La llista evidencia alguns equilibris a l'hora de formar la llista, com ara la presència de polítics que esperaven ser alcaldes i no ho han pogut ser, com Mercè Casals a Sant Fruitós. Aquest és l'únic municipi amb dos regidors de CiU: l'altre és Roger Grandia, que hi és en representació d'Unió.