Un nadó d'onze mesos i els seus pares van resultar intoxicats lleus en un incendi la nit de divendres a dissabte a Monistrol de Montserrat. Tots tres eren a casa quan es va originar el foc.

Segons la Policia Local de Monistrol, l'avís del foc va tenir lloc quan passaven pocs minuts de les 12 de la nit al número 21 del carrer del Pont. Tots tres eren dins de l'habitatge, situat a la primera planta, quan va iniciar-se l'incendi que, segons les primeres investigacions, va ser conseqüència d'una sobrecàrrega elèctrica. Com a conseqüència del fum, els dos adults i el nadó van haver de ser evacuats en dues ambulàncies del SEM a l'Hospital de Martorell amb símptomes d'intoxicació lleu. No es va haver de desallotjar veïns, ja que, segons la Policia Local, a banda d'ells no vivien més persones a l'edifici.

Un total de sis dotacions dels Bombers es van desplaçar al lloc dels fets i van controlar l'incendi, que únicament va afectar el menjador, en poc més de mitja hora. Posteriorment, van revisar i ventilar la resta de l'immoble, així com també les altres plantes que no van ser afectades pel foc.

Tres detinguts per robatori

Els Mossos han detingut tres homes per un presumpte delicte de robatori amb força en una empresa de la capital del Bages. Els fets es remunten al 15 de febrer quan una patrulla d'agents va veure un vehicle amb un evident excés de càrrega cobert amb mantes. Després d'escorcollar-lo, la policia hi va trobar 21 rotlles de coure que pesaven 600 quilos. Els agents van detenir Vasile B. i Gelu. L., de 37 anys, i Sergiu F. F., de 18, de nacionalitat romanesa i veïns de Badalona, ja que no van poder justificar la procedència de la càrrega. Tots tres tenien antecedents i, després de passar a disposició judicial, Vasile B. ha entrat a presó, mentre que els altres dos han obtingut la llibertat provisional amb càrrecs.

D'altra banda, a Vallbona d'Anoia els Mossos d'Esquadra també van detenir dijous passat Jordana J. de 30 anys i de nacionalitat romanesa, Valter J. de 18 anys i de nacionalitat alemanya i Petre Alexandru F., de 19 anys i de nacionalitat romanesa, tots tres amb domicili desconegut, que volien robar en un habitatge de Vallbona d'Anoia. Els fets van tenir lloc cap a dos quarts de deu del vespre quan un testimoni va veure tres persones que intentaven entrar en un domicili de Vallbona d'Anoia. Els Mossos d'Esquadra els van enxampar quan intentaven fugir.