L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha iniciat durant els darrers dies la segona fase d'actuacions d'arranjament de la riera de Castellet al seu pas per aquesta població bagenca. En l'actualitat, s'estan duen a terme tasques de desbrossada d'espècies al·lòctones (que no són autòctones) amb l'objectiu de millorar la capacitat hidràulica de la llera.

Un cop s'ha obtingut l'autorització de l'Agència Catalana de l'Aigua, els operaris han estat actuant al tram comprès entre el primer gual d'accés al polígon Clot del Tufau i Cal Tinet. El cost d'aquesta segona fase és de 9.100 euros, aportats des de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet.

A finals d'any, des del consistori de Sant Vicenç ja es va actuar a la riera en una primera fase en què es va incidir en el tram entre el final del carrer de la Farinera i la desembocadura del riu Llobregat. La delicada situació econòmica de l'Agència Catalana de l'Aigua, l'autoritat competent en el manteniment de les rieres i els rius de Catalunya, ha portat al consistori a moure fitxa i emprendre tot un seguit d'accions per millorar la riera de Castellet.