El Servei Català de Trànsit no té previst fer cap canvi en el radar de l'eix Transversal a Sallent, que ha generat una allau de multes entre gener i febrer com a conseqüència d'una reducció del límit de velocitat per obres.

Des d'aquest organisme no han volgut facilitar dades del nombre de sancions imposades per aquest radar abans i després del canvi temporal de velocitat, però han considerat normal que s'hagi pogut produir un episodi d'increment de les sancions.

Informació a fons a l'edició impresa

500 multes en tres dies per als veïns d'Artés

El radar s'ha convertit des de principi d'any en una màquina de recaptar, coincidint amb la intensificació de les obres de desdoblament en aquest tram.

Segons ha sabut Regió7, en només tres dies -entre dilluns i dimecres- s'han notificat a veïns d'Artés més de 500 multes, totes derivades d'excessos de velocitat en el mateix punt. Abans de les obres, el límit de velocitat era de 100 km/h. Ara, però, aquest s'ha rebaixat fins als 80 km/h.

Un radar de l'eix del Llobregat es va canviar perquè recaptava massa

E Servei Català de Trànsit va anunciar el mes de maig passat que canviava d'ubicació el radar que hi ha a la C-16, a Navàs, perquè sancionava per sobre de la mitjana. Ara es troba al tram de Cal Vidal.