Súria ha viscut enguany les caramelles més participades de la seva història recent, després que ja s'ha fet el balanç final de les actuacions d'aquesta Setmana Santa, segons fonts de l'ajuntament. Entre les nou colles que hi ha al poble, s'han superat els 700 caramellaires, una xifra mai registrada, com a mínim des de la recuperació de la festa i la configuració del seu model actual, que es remunta a final dels anys seixanta.

A banda de la participació a les colles, que ha superat les previsions inicials, també s'ha detectat un increment de públic i una tendència a l'alça pel que fa a la qualitat de les actuacions, que com sempre han incorporat cant, música i dansa tant pel centre del poble com per l'entorn rural. Les colles participants han estat el Tro Gros, la Llanterna, Juvenil del Foment Cultural, Grans de l'Agrupació Sardanista, Infantil de l'Agrupació Sardanista, Infantil del Foment Cultural, Altatxu, la coral l'Esplai, i la coral Sòrissons.

Pel que fa a l'afluència de públic, el bon temps ha jugat a favor en l'edició d'enguany, com també el fet d'haver reforçat la presència de les caramelles als barris de la vila. I és que a través d eles diverses associacions de veïns, s'han ofert punts de trobada per a les actuacions de les diverses colles.

Les caramelles es van iniciar dissabte amb un recorregut de les colles per les cases pairals, i amb una trobada conjunta al vespre al pavelló. Diumenge van actuar pels carrers i places del poble.