Les oficines i el bar del camp de futbol de Sant Fruitós de Bages van aparèixer dimarts regirades de dalt a baix i amb els vidres de portes i finestres trencats: els lladres havien buscat i rebuscat objectes de valor i diners per tots els racons. Es van endur un ordinador portàtil i diners de les màquines que hi ha. El robatori, segons fonts de l'entitat esportiva, s'hauria produït la nit anterior, de dilluns a dimarts. Fins ahir ho se sabia que s'hagués practicat cap detenció per aquests fets.

Fonts del clu han explicat que els lladres van saltar la tanca del camp de futbol, van trencar l'alarma de la paret i després van rebentar la porta de l'oficina, un vidre sense protecció exterior. A les oficines van regirar tots els calaixos i van trencar els que estaven tancats amb clau i es van emportar l'ordinador portàtil. Després van rebentar les portes de la infermeria, consergeria i del bar, on van robar els diners de les màquines recreatives.

Tot i que sembla clar que el mòbil eren els diners o objectes de valor, els lladres es van endur, fins i tot, una caixa de gelats.