Les dues dones que han perdut la vida en un accident de trànsit a l'Alt Urgell eren Isabel J. P., de 63 anys i veïna de Sant Joan de Vilatorrada (Bages) i Montserrat V. S., de 62 anys i de Castellar del Vallès (Vallès Occidental). Segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), l'accident també ha provocat un ferit crític, evacuat a la Vall d'Hebron; i cinc ferits greus, quatre d'ells traslladats a l'Hospital de la Seu d'Urgell i un altre a l'Arnau de Vilanova de Lleida. El sinistre ha passat al pas de la C-14 per Fígols i Alinyà (Alt Urgell) i no a Organyà, tal com el Servei Català de Trànsit (SCT) havia informat inicialment. Concretament, al punt quilomètric 164,6 d'aquesta carretera.

El Servei Català de Trànsit ha rectificat la localització del sinistre que ha tingut lloc poc després d'un quart de dotze del migdia d'aquest diumenge. Si bé les primeres informacions l'havien situat a Organyà (Alt Urgell), l'accident ha passat a Fígols i Alinyà.

Per causes que encara es desconeixen, dos turismes han xocat frontalment. Arran de l'accident, ha calgut tallar la C-14 en els dos sentits de la marxa fins que s'ha pogut donar pas alternatiu. Aquesta mesura ha provocat retencions en els dos sentits de la marxa -fins a onze quilòmetres- i la circulació s'ha normalitzat completament passades les tres de la tarda.

Al lloc dels fets hi han treballat quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra, tres dels Bombers, quatre ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del SEM.

Amb aquest accident, ja són dotze les víctimes mortals aquesta Setmana Santa a les carreteres catalanes, tres més que en el mateix període de l'any passat, quan nou persones van perdre la vida a la carretera.