L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor d'Ensenyament i Universitats, Antoni Llobet, han visitat aquest migdia la Fira de l'Estudiant, que avui ha obert portes al Museu de la Tècnica. Per primera vegada, el certamen inclou l'oferta educativa del Berguedà i el Solsonès i també de les universitats del campus manresà.

L'alcalde i el regidor han acompanyat la resta d'autoritats durant la passejada que han fet als estands de la Fira. Entre d'altres, hi eren presents el subdirector general d'Innovació, Formació i Orientació del Departament d'Ensenyament, Joan Gumbert; el director dels Serveis Territorial d'Ensenyament a la Catalunya Central, Josep Ramírez; la presidenta del Consell Comarcal del Bages i la consellera d'Educació de l'ens comarcal, Adriana Delgado i Sònia Díaz; i el president de la Fundació Lacetània, Pere Casals.

La 20ª edició de la Fira de l'Estudiant es podrà visitar al Museu de la tècnica de Manresa fins dijous, 19 d´abril, i és un espai d´informació i orientació acadèmica i professional pensat especialment per a l´alumnat de secundària que ha de prendre decisions en relació als seus estudis i al seu futur laboral.

Com a novetats d´aquesta edició, la Fira, que tradicionalment se centrava en el Bages, amplia el seu abast comarcal al Berguedà i al Solsonès; i es farà una jornada de portes obertes el dissabte, 21 d´abril, a tots els centres universitaris de Manresa per donar a conèixer la seva oferta d'estudis.