La Comissió Territorial d'Urbanisme de la Generalitat va donar llum verd ahir a l'ampliació del polígon industrial Can Berenguer II de Cabrianes, que ha de permetre el possible futur creixement de l'empresa Stradivarius, del potent grup Inditex.

L'Ajuntament de Sallent ja havia aprovat a final del mes de febrer la modificació del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal per delimitar un nou sector de sòl urbanitzable en aquest polígon, i ara només quedava com a últim escull el vistiplau definitiu per part de la Generalitat, que el va donar ahir. Aquests tràmits són indispensables de cara a la possible ampliació de l'empresa.

Segons aquesta modificació, es preveu que el sector passi a disposar d'una àrea programada d'uns 120.000 metres quadrats, la meitat dels quals (uns 62.000 metres quadrats), són els que específicament es podran destinar a activitat industrial.

De l'espai restant corresponent a aquesta àrea, 41.165 metres quadrats es reserven per a zona verda, i pràcticament 18.000 metres quadrats més es destinaran a equipaments públics. Aquests es repartiran en dos espais, l'un prop d'Stradivarius, i l'altre al costat de la depuradora d'aigües. L'empresa ja va manifestar dies enrere a l'Ajuntament la intenció d'ampliar les seves instal·lacions amb 36.000 metres quadrats més d'equipaments.