L´Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha posat en funcionament durant els darrers dies un nou servei municipal d´ocupació. El consistori és conscient de les dificultats que travessa una part important de la població a l´hora de trobar feina en la conjuntura actual. Per aquest motiu, la regidoria de Promoció Econòmica impulsa aquest servei que assessora i acompanya la ciutadania en el procés de recerca activa d´ocupació i, per altra banda, dóna suport a les empreses en matèria de selecció de personal i d´assessorament.

El servei promourà la realització de cursos de formació ocupacional i de tallers relacionats en matèria d´ocupació, mentre que els usuaris poden consultar les ofertes de feina a través de la connexió a internet dels ordinadors que l´Ajuntament posa a disposició dels usuaris.

A l´edifici Tèxtil Montserrat

Les dependències del servei estan ubicades al remodelat edifici de Tèxtil Montserrat a la confluència del carrer Gran i la plaça Onze de Setembre. En aquest equipament el servei municipal d´ocupació comparteix espai amb el Casal de Joves "El Rkó". L´horari d´atenció serà de dilluns a divendres de 8 del matí a 2 del migdia.