El mercat ambulant setmanal de Sant Fruitós s'ubicarà per primer cop el proper dimarts (8 de maig) a la part asfaltada que hi ha entre els carrers Arquitecte Gaudí i Eugeni d'Ors. D'aquesta manera es materialitzarà el canvi d'emplaçament que ha promogut l'Ajuntament i que ja va avançar aquest diari.

Tal com va informar Regió7, l'equip de govern argumenta que el trasllat era necessari pel fet que l'espai on s'havia dut a terme fins dimarts passat, la plaça d'Alfred Figueras -que és de terra-, dificultava les compres quan plovia o feia vent pel fang i la pols.

El mercat setmanal dels dimarts ara tindrà una nova centralitat, situat a prop de la carretera, que és la zona més comercial de Sant Fruitós.

Aquesta nova ubicació podria fer pensar en una ampliació de l'espai destinat a parades, però l'equip de govern va concretar que de moment la superfície per a les parades serà molt similar a l'actual, tot i que s'haurà de fer una redistribució d'espais. En el moment que el consistori va anunciar que el mercat estraslladariaa no va poder concretar la data del canvi d'ubicació, que finalment serà aquest dimarts.

Els paradistes del mercat són els que havien demanat més especialment poder disposar d'una nova ubicació tant pels problemes d'accessibilitat dels vehicles i d'aparcament a la zona actual com pels provocats per la pluja i el vent.