Passat present i futur es van donar la mà, ahir al migdia, en l´espectacle de cloenda de la 24a edició de la Festa Major Infantil de Sant Joan de Vilatorrada. La representació final va servir perquè alguns dels personatges que durant aquest temps han amenitzat la festa major infantil del municipi es retrobessin sobre l´escenari per fer balanç de la feina feta durant aquests anys i començar a escalfar motors per a la commemoració del 25è aniversari.

D´aquesta manera es va posar el punt final a tres dies de festa dedicats als més menuts. Al llarg d´ahir al matí, a part de l´espectacle ja esmentat, els infants que es van apropar al parc Catalunya de la localitat van poder participar en diverses activitats com ara tallers de música, creació de xapes o exhibicions de skate.

Segons Miquel Riera, membre d´El Sidral, l´entitat que organitza la festa, l´edició d´enguany ha estat la més multitudinària des dels seus inicis. A més, subratlla que ha estat marcada per una major participació d´infants d´arreu del Bages que en anys anteriors, fet que atribueix a la tradició de la festa i al boca-orella.

Tot i la valoració generalment positiva, la festa major infantil d´enguany ha estat condicionada pels ajustos pressupostaris. Uns ajustaments que s´han traduït, en aquest cas, en l´eliminació d´algunes activitats com ara l´espectacle inaugural a la plaça del Sidral o en la reducció d´algunes altres com la quantitat de confeti utilitzada.