L'Ajuntament de Súria ha convocat per a demà la xerrada "Cap a un nou model d'escola de música", oberta a totes les persones interessades, especialment a les famílies d'alumnes d'aquest centre de titularitat municipal. L'acte tindrà lloc al saló de sessions de la casa de la vila a partir de les nou del vespre.

La xerrada servirà per presentar el nou model d'escola de música que s'està elaborant des de fa uns mesos a partir d'un treball conjunt entre l'Ajuntament, l'equip directiu i el professorat.

L'objectiu bàsic del nou model és garantir la continuïtat de l'escola com a centre atractiu, eficaç i sostenible en les seves vessants musical, pedagògica i econòmica, sobre la base de classes grupals i col·lectives.

Durant l'acte es presentaran experiències d'altres poblacions que han desenvolupat plantejaments similars en entorns econòmics poc favorables i sense renunciar a la qualitat de l'oferta pedagògica. Els ponents seran l'alcalde de Moià, Dionís Guiteras, i el músic Joan Fargas, gestor d'escoles de música.

La regidora d'Educació de l'Ajuntament de Súria, Ana Pérez, ha enviat una carta a les famílies d'alumnes de l'escola de música convidant-los a participar en aquest acte amb la finalitat que cone- guin els objectius d'aquest model i plantejar els dubtes i suggeriments que tinguin sobre la nova etapa del centre.