Un total de 4.500 persones han visitat la Primera Fira del Playmobil de la Catalunya Central, la Clicka't, al llarg dels 15 dies que la mostra ha estat oberta al públic al CentralCat de Sallent.

La iniciativa ha tingut un públic de totes les edats, atrets pels diorames històrics que s'hi exhibien i també pel conjunt d'activitats paral·leles que s'han anat desenvolupant durant aquestes dues setmanes. Diumenge se'n va fer la festa de clausura. La mostra estava composta per diversos diorames que recreaven paisatges de la Catalunya Central i episodis històrics elaborats amb més de 2.000 figures d'aquesta popular joguina.

Dels visitants que han passat per la mostra destaca especialment els 600 escolars de diferents centres de la comarca que durant els dies que ha estat oberta l'exposició han participat del programa d'activitats pedagògiques que s'han organitzat de forma paral·lela. Segons fonts de l'organització, el nombre de peticions per part dels centres educatius va ser tan alta que el calendari es va haver de tancar durant la primera setmana d'obertura.

Especial menció mereix l'elevat nombre d'originals que han rebut els organitzadors de la mostra amb motiu del Concurs de Cartells o la desena de diorames que els infants van construir a l'espai de la Turbina de Sallent, en el marc del concurs que va tenir lloc el passat 11 de novembre. Diumenge se'n va fer el lliurament de premis.