El proper dilluns, dia 10 de desembre, Navàs acollirà una concentració de protesta contra l'avantprojecte de la LOCME i en defensa del model d'escola catalana en llengua i continguts coincidint amb la commemoració del Dia Mundial dels Drets Humans. A Navàs la convocatòria l'ha fet Navàs per la Independència amb el suport de l'Ajuntament.

La concentració es farà a la plaça de l'Ajuntament, amb el lema: "Per un país de tots, l´escola en català", serà a 2/4 de 7 de la tarda. Arreu de Catalunya també es faran concentracions semblants, una de les quals serà a la plaça Sant Jaume de Barcelona.

Una de les entitats promotores a nivell nacional, Somescola.cat demana tots els centres docents a penjar en un lloc visible la pancarta i els cartells amb el lema "Per un país de tots, l´escola en català" i a fer un breu acte reivindicatiu amb tota la comunitat educativa el mateix dilluns, 10 de desembre, a la sortida de l´escola. Navàs per la Independència ha fet una crida per tal que siguin molts els qui es manifestin: el nostre model d'escola ens necessita a tots, si si a tu també.