El Grup Teatre Navarcles ha programat una segona sessió del que es podrien anomenar els Pastorets alternatius, una versió canalla i còmica que està inspirada en el programa televisiu APM?. Tot i que en un principi només s'havia previst que es portés a escena un sol dia (el dels Sants Innocents), l'èxit de la primera sessió (es van esgotar les entrades) ha portat el grup a programar-ne una segona, que es farà el 4 de gener (21.30 hores).

Es tracta d'una adaptació esbojarrada del text clàssic de Folch i Torres, en la qual s'han inclòs referències de l'actualitat navarclina i del país; però, sobretot, el que caracteritza la versió és la inclusió de frases del conegut programa, del qual va rebre el vistiplau per fer-ho. L'autor i director de l'adaptació, que es titula Pastorets APN (Algu passa a Navarcles), és el navarclí Toni Franch, que, a més, interpreta el paper de Rovelló des de fa anys. "Volíem fer una cosa nova i diferent, estripada, que trenqués motlles", ha explicat.

Per a la representació del 4 de gener ja s'han venut 200 de les 350 localitats de l'Auditori. A banda, el Grup de Teatre ha interpretat també els Pastorets tradicionals seguint el guió fil per randa.