Aquest cap de setmana a Santpedor també es faran les tradicionals caramelles on enguany la colla bastonera Picarols celebrarà el seu primer any de vida on també estrenarà un nou ball.

L'acte començarà dissabte a les 3 de la tarda amb cantada de caramelles, ball de bastons i danses tradicionals a Cal Ramon, cases de pagès i rodalies de Santpedor com també AMPANS (només els cantaires), Residència St. Francesc, Cal Segudet i on s´acabarà a Santa Anna a les 19h aprox.

Diumenge hi haurà una xocolatada a la plaça gran per a tots els participants de les caramelles. A partir de les 11 s´iniciarà el recorregut amb la ballada d´una sardana per donar el tret de sortida al recorregut per les diferents places Plaça la Pau, Plaça Catalunya, Plaça Sant Jordi, Plaça la Font, Plaça de l´església a les 12:40 i s´acabarà a la Plaça de l´ajuntament aproximadament a les 13h.

La colla bastonera per aquestes caramelles (només diumenge 31) també comptarà amb la col·laboració de tres colles infantils que s´han trobat els dissabtes de Març per assajar.