Dos treballadors de la mina de Cabanasses de Súria han mort aquesta matinada en un accident laboral a l´interior d´una galeria minera. Es tracta dels veïns de Súria Juan Ramon Mitjans i Isaac Closas operaris d´interior.

Segons les primeres investigacions dutes a terme, l´accident laboral s´ha produït sobre les quatre d´aquesta matinada passada en una zona del front d´extracció de mineral. Els dos operaris es trobaven al costat del minador juntament amb d´altres companys fent tasques de reparació i manteniment de la màquina, en el torn de nit, quan s´ha produït un despreniment del sostre de la galeria minera que els ha sepultat. Segons han informat el Mossos d'Esquadra es tracta del sostre d'un pou.

Les causes de l´accident es desconeixen a hores d´ara i són objecte d´investigació per part de la companyia i de les autoritats competents.

Les instal·lacions de Súria i Sallent han aturat de forma immediata la seva activitat com és habitual en senyal de dol i no es reprendran fins a després de l´enterrament dels dos miners suriencs.

L´empresa es mostra consternada per aquest accident, el primer a causa d´un despreniment des de fa més de deu anys a l´interior de la mina. Així mateix, la direcció de la companyia expressa el seu més sentit condol a les famílies i companys de Joan Ramon Mitjans i Isaac Closa.