L'Ajuntament de Súria ha donat llum verd a un conveni amb la Societat Atlètica de Súria (SAS) que ha de permetre desenvolupar un pla d'estalvi energètic en l'ús del pavelló i les piscines municipals. El conveni va ser aprovat en el darrer ple amb els vots a favor dels deu regidors de CiU, aiS, ERC i PSC, i dues abstencions del GIIS (un dels seus representants no va assistir al ple).

El projecte s'anomena Euronet 50/50 max, tindrà una durada de tres anys, i consisteix en l'aplicació de diverses mesures per estalviar electricitat i energia en la calefacció i l'aigua calenta al pavelló i a les piscines. És un projecte liderat per la Diputació de Barcelona, i la seva coordinació serà a càrrec de representants i tècnics de la mateixa Diputació, i també de l'Ajuntament i de la Societat Atlètica de Súria.

A banda de l'aprovació d'aquest conveni, en el darrer ple a l'Ajuntament de Súria també es va donar compte de la liquidació del pressupost municipal del 2013, amb un romanent de tresoreria de 885.662 euros per a despeses generals, i es van aprovar tres dictàmens. Un feia referència a l'aprovació de les bases reguladores per a la concessió d'ajuts econòmics de l'impost sobre l'increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana en cas d'execució hipotecària o dació en pagament.

Un altre dictamen va ser per a l'aprovació del reconeixement extrajudicial de diversos crèdits corresponents a l'exercici del 2013.

Finalment, en un darrer dictamen es va aprovar per unanimitat facultar l'alcalde (o regidor que l'alcalde delegui) per a la possibilitat de realitzar tràmits o accions per aixecar les càrregues que graven diferents finques registrals del municipi.