La consellera d´Ensenyament, Irene Rigau, ha inaugurat aquest matí de divendres l´ampliació de l´Escola Pompeu Fabra d´El Pont de Vilomara i Rocafort.

A les deu del matí, la consellera ha visitat l´escola Pompeu Fabra d´El Pont de Vilomara i Rocafort. L'han acompanyat l´alcalde del municipi, Cecilio Rodríguez; el delegat del Govern a la Catalunya Central, Juli Gendrau; i el director dels Serveis Territorials d´Ensenyament a la Catalunya Central, Josep Ramírez.

La consellera ha descobert la placa commemorativa de l´ampliació del centre, ha visitat diferents espais de l´escola i posteriorment s'han celebrarat els parlaments oficials. L´Escola Pompeu Fabra té una matrícula de 360 alumnes, des de P3 fins a sisè de primària, i les obres han permès ampliar l´escola a dues línies. Aquest mes de gener s´ha estrenat el nou edifici, amb la construcció d´un gimnàs, l´ampliació de la biblioteca i l´adequació de la cuina i del menjador.

Posteriorment la consellera s'ha traslladat a Sallent, on a les dotze del migdia ha inaugurat l´ampliació de l´Escola Torres Amat, conjuntament amb l´alcalde de Sallent, David Saldoni. Irene Rigau ha visitat les instal·lacions del centre.

L´Escola Torres Amat té una matrícula de 378 alumnes des de P3 a sisè de primària i una plantilla de 32 mestres. L´ampliació permetrà disposar de noves aules amb canó projector i pantalla, aula d´anglès, biblioteca, aula de música, d´informàtica, pati i espais d´esbarjo, gimnàs-sala d´actes, menjador, sala de psicomotricitat, aula d´educació especial i despatxos per a la direcció i per als mestres.