La forta tempesta d'aigua i pedra que va caure dimecres a Súria va obligar a activar un dispositiu especal de la Brigada Municipal d'Obres i Serveis per netejar les zones de la via pública que van resultar afectades. Just després de la tempesta, veïns de diferents barris suriencs també van procedir a netejar voreres i embornals coberts amb branques i altres restes vegetals arrossegades per l´aigua.

La tempesta i la pedregada van tenir una afectació important en nombrosos punts de la vila. Una esllavissada va caure sobre la carretera que uneix els barris de Cal Trist i Sant Jaume, que actualment només té un carril de circulació de vehicles a causa de les obres de millora que es desenvolupen en aquest tram.

La forta pluja va arrossegar terres, pedres, fulles i altres restes vegetals, generant acumulacions d´aigua en diferents carrers i punts de la xarxa viària per les dificultats d´evacuació de l´aigua a través dels embornals. Els barris més afectats per aquestes acumulacions d´aigua van ser Sant Jaume i Joncarets.

En diferents punts de la vila també van resultar inundats alguns baixos, es van malmetre horts i jardins particulars, i es van produir altres incidències sense causar danys personals.

Al llarg de la tarda d´ahir dimecres, la Policia Local va atendre diferents trucades de persones afectades per l´aiguat, a més d´efectuar tasques de verificació de danys i de regulació del trànsit.

D´altra banda, l´empresa Cespa, concessionària del servei de neteja urbana, també ha col·laborat amb la Brigada en les tasques de neteja que es van iniciar després de la tempesta i que han continuat aquest matí.