CiU ha escollit Jordi de la Fuente com a cap de llista de la coalició nacionalista al Pont de Vilomara de cara a les properes eleccions municipals de l'any que ve, després de mesos de treball per constituir la nova candidatura.

De la Fuente té 50 anys i és informàtic de professió. Substituirà com a candidat Darío Riera, que durant vuit anys ha estat regidor i cap visible de la formació nacionalista al municipi. Tot i que no repeteix al capdavant de la llista, continuarà col·laborant amb el partit des d'altres àmbits.

La candidatura que encapçalarà De la Fuente pretén ser "l'alternativa a l'actual equip de govern", que manté en solitari el grup del PSC. Per això, la formació nacionalista ha format una candidatura que integrarà diferents sensibilitats del municipi, amb la idea de "revitalitzar l'Ajuntament amb noves propostes". Durant els propers mesos els seus integrants es reuniran i es posaran a disposició de les entitats, associacions i veïns del poble per copsar les seves necessitats i, a partir d'aquí, dissenyar el programa amb què es presentaran a les eleccions municipals de l'any vinent.