El Consell dels Infants de Santpedor ha tancat el curs 2013-2014 amb un balanç de cinc activitats desenvolupades a l'entorn del lleure, la participació ciutadana i la cultura. Entre els projectes previstos al calendari de treball figuren la inauguració de l'exposició fotogràfica sobre convivència que el Consell ha estat treballant durant aquesta passada primavera amb l'objectiu de prendre consciència de com els nens i nenes de Santpedor poden contribuir a la promoció dels valors del civisme entre aquest col·lectiu.

El punt de partida d'aquest treball va ser l'aprovació de la nova ordenança municipal de convivència ciutadana per part del ple municipal, a principi d'aquest 2014.

El regidor d'Educació, Ferran Aguilera, va avançar durant la seva intervenció al ple que una altra de les línies de treball que centrarà l'activitat del Consell santpedorenc serà la seva integració al Consell Nacional de la Infància i l'Adolescència de Catalunya (CNIA) que el departament de Benestar Social de la Generalitat està impulsant amb l'objectiu de crear un espai que permeti als infants i adolescents expressar les seves inquietuds.