El president de PIMEC Catalunya Central, Esteve Pintó, ha expressat el suport de la patronal al projecte de reactivació de l´aeròdrom de Sant Fruitós, actualment en fase de tramitació, i ha assegurat que "l´arribada de nova activitat empresarial al Bages generarà beneficis a tothom".

Considera que "la posada al dia d´aquesta infraestructura pot ser una oportunitat per generar llocs de treball però també per millorar el posicionament de la comarca a molts nivells".

L'aeròdrom de Sant Fruitós, que en l'actualitat ja és operatiu i és de titularitat privada, forma part del Pla d'aeroports, aeròdroms i heliports de Catalunya 2009-2015 que la Generalitat va redactar amb l´objectiu de consolidar i desenvolupar una xarxa d'infraestructures integrada al territori dins la qual, l'aeròdrom fruitosenc està classificat com a aeròdrom d'activitat esportiva.

D´altra banda, des de PIMEC es considera que cal vetllar perquè la posada al dia i reactivació d´aquesta infraestructura es faci "amb total respecte pels municipis afectats i tenint en compte, com ja en qualsevol procediment d´aquestes característiques, l´opinió de les persones i agents del territori". Esteve Pintó s´ha mostrat segur del fet que l´administració local vetllarà pels interessos de la gent i la Generalitat, que és qui finalment ha d´autoritzar el projecte, "serà exigent amb tots aquells preceptes tècnics i legals que requereix la reactivació d´una infraestructura d´aquetes característiques". En aquest sentit, el president de PIMEC Catalunya Central ha assenyalat que "és imprescindible que es desenvolupin tot un seguit d´actuacions, principalment la redacció del Pla director urbanístic aeroportuari de l´aeròdrom".