La formació bagenca RockCat ha estat la guanyadora de la tercera edició del Concurs de Música Jove de Santpedor, la final del qual es va celebrar aquest dissabte 26 de juliol a la nit, en el marc del programa festiu de Santa Anna. Les tres formacions finalistes van actuar de

teloneres dels Sherpa, protagonistes del concert que va servir per encarar la recta final del programa d´activitats de l´Estiu Jove 2014, que finalitzarà amb la sortida a l´Illa Fantasia d´aquest dijous. El rock català és l´estil musical d´aquesta formació amb els components més joves dels tres aspirants.

La banda, nascuda fa dos anys a Valls Torroella, reuneix sis nois d´entre 15 i 17 anys de Valls de Torroella i Súria que combinen temes propis i versions de les melodies més populars de les bandes de capçalera del panorama català. Els RockCat van competir en una disputada final amb els Sodia i els M.A.M Playerz, segon i tercer classificats, respectivament. Tots tres van actuar com a teloners del gran concert que van oferir els Sherpah en una pista de skate plena de gom a gom. El guanyador del concurs la 3a edició del Concurs de Música Jove es va endur 500 euros de premi i una actuació durant la pròxima Festa Major de Santpedor. El segon i tercer classificats van rebre 250 euros, respectivament.