Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d´Esquadra de l´Àrea Regional de Trànsit del Sector de Manresa van denunciar administrativament, el passat 6 d´agost, al conductor d´un turisme de 21 anys, nacionalitat espanyola i veí de Barcelona per excés de velocitat i per conduir un vehicle a motor sota els efectes de substàncies estupefaents.

Els fets van succeir el passat 6 d´agost durant un control de velocitat que s´havia muntat a l´altura del punt quilomètric 36, de la carretera C-16, dins del terme municipal de Castellbell i el Vilar.

Els agents van detectar un turisme que circulava a 145 Km/h en un tram de via limitat a 120 km/h. Quan el vehicle va arribar a l´alçada dels agents que li havien de notificar la infracció aquest va fer cas omís als senyals i es va donar a la fugida.

Finalment els agents van aturar el vehicle i un cop van fer les comprovacions administratives corresponents li van realitzar les proves de detecció d´alcohol i drogues.

El conductor va donar un resultat negatiu a la prova d´alcohol i positiu en el de substàncies estupefaents, concretament amb metamfetamines i amfetamines.

Per aquests motius, va ser denunciat administrativament per excés de velocitat i pel resultat de la prova de detecció de substàncies.

L´import de les sancions s´eleva a 1.600 euros i pot suposar la pèrdua de 12 punts del permís de conduir.