Castellnou de Bages ha urbanitzat tota l'àrea d'accés a la zona d'equipaments municipal que comprèn les piscines, el centre cívic, i la nova escola municipal, que va obrir portes fa només uns mesos. La inauguració d'aquestes obres de millora s'ha fet en el marc dels actes de la Festa Major, que el poble ha celebrat aquest cap de setmana.

Els treballs han durant un parell de setmanes, i han consistit en preparar el terreny per a la posterior pavimentació de tot l'entorn d'aquests equipaments i del carrer Onze de Setembre. Un cop asfaltat, es va habilitar l'espai de pàrquing del centre cívic amb 83 places d'aparcament per a cotxes, el bibliobús i la deixalleria mòbil, i finalment es van plantar moreres en alguns espais, que van completar l'execució dels treballs. Es tracta d'una obra significativa per al poble, fins al punt que la seva inauguració s'ha convertit en un dels actes rellevants d'aquesta festa major. L'acte va comptar amb la presència del vicepresident de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil, i del diputat de l'àrea de serveis Socials, Josep Oliva, juntament amb l'alcalde, Francesc Martínez, regidors del consistori, i diversos veïns. També hi va ser present la directora de l'escola l'Olivar, tenint en compte que es va aprofitar l'acte per fer una visita a les instal·lacions de l'equipament, que es va estrenar a final d'abril.

La Festa Major de Castellnou ha destacat igualment per altres activitats, concentrades bàsicament durant el cap de setmana. El prego, divendres a la nit, el va protagonitzar l'escriptor i guanyador del premi Josep Pla 2013, Genís Sinca, que va explicar diverses anècdotes lligades amb el poble. D'entre es novetats de l'edició d'enguany, destaca l'espectacle de dansa i acrobàcia Circ de nit, a càrrec de la companyia Chifleurs, que va omplir la plaça de l'Ajuntament.