L'alcalde de Calders, Lluís Cerarols, va desmentir ahir en un comunicat a través del web municipal la seva intenció de dimitir. Segons Cerarols, es tracta d'un fals rumor que havia començat a circular pel poble a partir d'un escrit que hauria publicat al seu blog personal l'exregidor Sergi Pich. Cerarols no descarta denunciar-lo.

L'alcalde es va assabentar ahir mateix de la història "per diferents canals" mentre és de vacances al País Basc, tal com fa constar expressament a la firma del document penjat a la web. Tal com explica en el mateix text, sospita que el fals rumor arrenca d'un acord de ple del 28 de juliol passat, sobre el qual Pich "deu haver sentit campanes, i d'aquí en fa deduccions tendencioses i ben estranyes".

Segon Cerarols, en aquell ple, "i després d'haver-ne parlat amb tots els regidors", ell mateix va anunciar que deixaria de tenir la mitja dedicació a l'Ajuntament com fins ara, per dedicar-se de ple al seu lloc de treball habitual, a partir del proper 1 de setembre.

Aquesta circumstància suposaria "no poder atendre totes les obligacions a les quals m'he dedicat durant els tres anys de mandat", especialment en referència a l'àrea d'Urbanisme, "sobretot arran de les mancances i errors del POUM elaborat amb notòria nocturnitat en el passat mandat del qual era regidor l'autor de la mentida".