Sant Salvador de Torroella, al terme de Navàs, enceta demà la seva festa major, que s'allargarà fins dilluns. Els actes pràcticament s'empalmen amb el comiat de la festa grossa de Navàs, que es va acabar dimarts amb la sardinada i la tradicional obra de teatre del Grup Escènic Navàs, i que es recordarà com una de les edicions més concorregudes dels últims anys.

El tret de sortida del programa de Sant Salvador de Torroella el donarà demà a les 9 del vespre un campionat de botifarra i el posterior servei d'entrepà amb tast de vins a càrrec del celler Oller del Mas. Clourà la jornada el monòleg Habrá Kadabra.

La tarda de dissabte es dedicarà a les activitats infantils, i a les 9 del vespre la Comissió de Festes proposa un xou a la fresca, per donar pas a un ball de nit amb Tryfàsyc i música disco a partir de 2/4 d'11 de la nit.

Les activitats es reprendran diumenge a les 12 amb la inauguració d'una exposició de fang i vidre per Artesanies Kati, i a continuació es presentaran plats cuinats i hi haurà sardanes. A la 1, missa solemne cantada per la coral l'Esplai de Súria, seguida d'un concert-vermut, i finalment, a les 8 del vespre, hi ha programat un ball de vetlla amb Lucky Luck.

Sant Salvador de Torroella acomiadarà la festa major dilluns, amb la tradicional processó al padró de la Pietat i la missa, a partir de 2/4 de 10 del matí.