Navarcles començarà aquesta tardor els treballs de reforma del poliesportiu, projecte que a la pràctica suposarà fer un pavelló nou allà on hi ha l'actual. Una actuació que ha generat divisió política, ja que malgrat tots els grups municipals estan d'acord que la instal.lació actual havia quedat obsoleta, hi ha discrepàncies sobre la fórmula que l'equip de govern ha adoptat per resoldre-la.

La remodelació del pavelló està pensada per fer compatibles sobretot la pràctica del bàsquet i la de l'hoquei patins. A banda de resoldre tots els problemes estructurals i d'accessibilitat, un dels objectius és guanyar espai de pista perquè se'n puguin fer de petites transversals per al bàsquet, i millorar la qualitat de la superfície passant d'una molt dura com és el terratzo al parquet flotant.

Per disposar d'aquest espai, està previst que la pista disposi d'un dispositiu automàtic per al plegatge i muntatge de la tanca que delimita el terreny de joc de l'hoquei. El nou pavelló rehabilitat disposarà d'una pista principal i dues de bàsquet transversals, una graderia amb capacitat per a 200 espectadors, quatre vestidors per a equips més uns altres específics per als àrbitres i magatzem, a més de tenir totes aquestes instal.lacions i els serveis adaptats a persones amb mobilitat reduïda.