"El proper 9N estem cridats a decidir com volem el nou país, i des d'ERC ens hi aboquem convençuts que es tracta d'un pas transcendental: saber quin és el suport d'una futura República catalana, que ara tenim a l'abast" ha manifestat Lluís Oliveras, president d'ERC Bages, a l'hora de presentar l'acte central de la campanya "Vull ser lliure, vull un nou país".

I és que el proper dimarts dia 4 de novembre, Esquerra Republicana de Catalunya al Bages celebra l'acte central de la campanya cara el 9N i vol omplir el Teatre Conservatori de Manresa, a les 8 del vespre. L'acte comptarà amb la intervenció del filòsof i eurodiputat, Josep Maria Terricabras, així com també del diputat comarcal i alcalde de Moià, Dionís Guiteras. Abans de l'acte, la secció local d'ERC-Manresa muntarà una parada informativa a la plaça Sant Domènec.

La campanya 'Vull ser lliure, vull un nou país', que està impulsant la formació republicana amb centenars d'actes arreu del territori, té com a eix principal la defensa del dret a decidir dels ciutadans sobre el futur del país i de la independència com a millor opció per construir un país nou i un futur millor.