Oller del Mas és i serà un celler del Bages, situat pràcticament en la totalitat de la seva finca en terme de Manresa, que elabora vins molt ben considerats. En els propers anys, però, ha previst fer una evolució del seu negoci ampliant-lo cap a un sector en creixement dins de les finques vitivinícoles: el turisme del vi i de natura. Aquest canvi es concreta en una proposta d'un turisme tranquil i de relax, que pugui tenir al seu abast una oferta diversa dins de la mateixa finca, que passa per potenciar i millorar instal·lacions ja existents com un golf pitch-and-putt (completat amb pistes de pàdel, camp de vòlei, piscina d'estiu i una casa-club amb restaurant) i la creació d'una àrea de càmping amb bungalous, una zona d'acampada, una casa de colònies per a una trentena de persones, un centre d'interpretació de la natura de la zona, punts d'observació ornitològica i una hípica.

Aquest és un projecte de creixement d'Oller del Mas, que afecta un total de 150 hectàrees situades a l'entorn de la històrica casa-castell del Mas Oller. És una important peça de terreny que fixa i limita les construccions que s'hi podran fer i, en aquest sentit, com diu l'actual propietari i gerent del celler, Fran Margenat, ha de ser un protecció per poder preservar aquest espai com una finca de vinya. Es tracta de 150 hectàrees de les 600 que té la finca en el seu conjunt.

El 16 d'octubre, l'Ajuntament de Manresa va aprovar inicialment el procés per a la modificació del Pla General d'Ordenació Urbana a través de la figura d'un pla especial. Ara s'està en la fase de redacció d'aquest document per tal que durant el 2015 es pugui fer la tramitació definitiva a la Comissió d'Urbanisme de la Generalitat a la Catalunya central. Margenat compta que les obres del nou projecte puguin començar en un termini aproximat d'un any. I que a partir d'aquí, es desenvolupi el projecte en dos anys més.