Cardona emprendrà en les properes setmanes un dels projectes clau per poder disposar a final d'aquest any o principi del vinent del nou camp de futbol. Es tracta dels treballs d'estabilització del terreny on ja hi havia fins ara el terreny de joc i que acollirà el nou equipament, ja que és una àrea que en un dels extrems té problemes de petits moviments en el subsòl, que ja estaven detectats i dels que es va analitzar tant l'origen com la solució a aplicar-hi abans de la redacció del projecte.

En els darrers mesos s'ha estat treballant en l'enderroc de tot un seguit d'instal·lacions annexes al camp per deixar l'espai net, i ara es procedirà a aquesta intervenció de fixació, de la qual l'Ajuntament ja ha aprovat l'adjudicació provisional de les obres.

El projecte d'estabilització dels terrenys del camp d'esports ha estat elaborat per l'estudi Baena i Casamor Arquitectes i serà executat per l'empresa Cifreat. Les obres consistiran en la construcció d'un mur de contenció, d'uns 40 metres de llarg, que estabilitzarà el marge sud-sud-est del camp de futbol. Aquesta pantalla de contenció estarà formada per una sèrie de pilots de formigó amb profunditat variable d'entre 6 i 14 metres.