L'Ajuntament de Moià s'ha estalviat 933.929 euros de despesa en 4 anys com a conseqüència de la reorganització administrativa i de personal que ha portat a terme durant aquest mandat. És un dels principals indicatius de les mesures que s'han aplicat per eixugar l'elevat endeutament municipal (ara de 15 milions d'euros entre el que es deu a Hisenda i als bancs), i que marquen la línia a seguir en els propers exercicis.

El pla d'estalvi ha afectat la totalitat dels serveis municipals, amb l'objectiu de maximitzar l'eficiència en l'assignació de recursos i reduir la despesa, però un dels apartats en què s'ha notat més és en el de personal. En aquest sentit, la despesa consolidada l'any 2011 va ser de 2.809.588 euros, i s'ha anat reduint progressivament fins al 1.875.659 euros del 2014. Durant aquest període, les transferències corrents també s'han reduït de 86.700 euros, i s'han d'afegir altres mesures que, si bé no s'han quantificat, també han contribuït a disminuir la despesa, com ara la supressió dels Patronats de l'Habitatge i de l'Arbre Fruiter, el tancament de l'escola municipal de música, o la priorització d'inversions destinades a l'eficiència energètica i la sostenibilitat.

Per afrontar el pagament a proveïdors, l'Ajuntament va proposar un pla d'ajustament a Hisenda el 2012, que l'estat va rebutjar perquè no oferia prou garanties. En canvi, el ministeri va optar per assegurar aquest pagament retenint a l'Ajuntament el 50 % dels diners que li corresponen de la Participació en els Pressupostos de l'Estat (PIE). Amb tot, l'Ajuntament ha pogut efectuar amortitzacions anticipades des del 2013 per un valor de gairebé mig milió d'euros.