Després de la bona experiència de l'any passat, Navàs tornarà a apostar per convocar talents emergents en l'àmbit de les noves tecnologies, la innovació i la creativitat, en la segona edició del Tic Date, que coincideix amb la Fira de Primavera.

Les dates del Tic Date seran el 18 i 19 d'abril, a la pista Sant Jordi, que s'omplirà de ginys tecnològics i projectes d'última generació. Aquest saló monogràfic vol posar l'accent en projectes tecnològics, de robòtica, digitalització, i creacions artístiques. El primer dia, els tallers i col·loquis tractaran temes com aprendre a fer volar el mòbil, l'aplicació dels drones en l'agricultura, mons i realitats virtuals, tallers amb verdures que fan més atractiva i creativa l'alimentació infantil, serigrafia i gràfica interactiva.

Com a novetat, el dissabte a les 8 de la tarda es farà un còctel networking. El diumenge, la previsió de tallers i col·loquis té un reclam específic per als estudiants, a qui es vol acostar a l'entorn de programació visual Scratch, a les peces robotitzades Lego, i a una competició de robòtica, entre altres.