La il·lustradora Pilarín Bayés ha creat una línia de productes al servei de la campanya solidària "Un bri d'esperança per a la Cristina", en benefici de Cristina Farreras, la nena de Monistrol de Montserrat que pateix síndrome d'Angelman.

Es tracta d'una samarreta, una bossa-motxilla i un imant de nevera amb un disseny propi que dóna imatge a la campanya, i que es podran adquirir en el decurs de la primera Caminada Solidària dels Àngels de la Cristina, que es farà a Monistrol el diumenge 19 d'abril. També es podran trobar a la web www.angelmancristina.cat, que ha dissenyat de forma desinteressada la companyia Megafonweb.

La caminada del dia 19 tindrà un recorregut de 4 quilòmetres, amb sortida i arribada a la plaça de la Font Gran. La inscripció és gratuïta, i els participants seran obsequiats amb un esmorzar a la Font del Baldiri, i amb un vermut a la plaça de la Font Gran, on es faran altres activitats, i hi haurà la parada solidària de la campanya. Els més petits tindran una activitat pròpia amb el nom de Tresors de Taps Solidaris; una gimcana en què se'ls explicarà la iniciativa de recollir taps per a la campanya.