El Centre Cultural la Creueta de Navarcles celebrarà aquest dissabte els seus dos anys de vida amb una jornada que estarà plena d'activitats.

Durant tot el matí es recolliran fotografies de Navarcles (antigues o d'alguna festa que s'hagi desenvolupat al municipi) per tal de construir un mural gegant. En el mateix recinte es podrà veure l'exposició del primer concurs de fotografia de la Creueta. I és que el centre ha demanat als navarclins que celebrin l'aniversari "amb la teva mirada fotogràfica de l'equipament".

També dissabte al matí es desenvoluparà el mercat cultural, "amb productes de tota mena", i al migdia hi haurà el concert de combos de l'escola de música, que incorporarà "un aperitiu per a tothom", explica l'organització.

A dos quarts d'una del migdia es farà l'entrega de premis del concurs de fotografia. Hi haurà també sorteig d'activitats, tallers i espectacles.

La Creueta va néixer fa dos anys i ha significat un canvi cultural important per a Navarcles, que ara té agrupats en la mateixa zona la biblioteca, l'escola de música i arts, el teatre auditori Agustí Soler i Mas i el punt juvenil Katna, entre altres espais multidisciplinaris.