Els partits posen en marxa la maquinària per presentar les seves candidatures per a les properes municipals del maig i aquest cap de setmana ja comença a estar farcit d'actes públics.

A Sallent, l'alcalde, David Saldoni, presentarà avui a dos quarts d'una del migdia la candidatura amb la qual aspira a la reelecció, així com els membres que conformaran la llista de CiU. L'acte es farà al Centre de Cultura Puig i Elias (a l'antiga biblioteca del parc municipal Pere Sallés).

Per la seva banda, l'alcalde d'Avinyó, Eudald Vilaseca, que també aspira a la reelecció, en aquest cas per ERC, farà l'acte de presentació també avui, a les sis de la tarda al pati del centre cívic.

També comença a moure fitxa ICV, que farà públics els seus candidats per als municipis de Navarcles i Castellbell i el Vilar, en uns actes en què hi serà la diputada Laura Massana. A Navarcles, el candidat Josep Joan Roda anunciarà la seva llista demà a les dotze del migdia al centre cultural La Creueta, i avui a les onze del matí, a la sala polivalent del Casino Borràs, la formació presentarà el seu alcaldable, Marcos Torres.