Sant Benet de Bages serà aquest cap de setmana una festa de la cuina. El que mengem desperta cada dia més interès en la nostra societat, i aquesta curiositat per a diferents propostes, a partir, sempre, de la base d'una alimentació saludable, omplirà Sant Benet durant tot el cap de setmana. S'hi organitza la tercera edició de l'"Alícia't", una festa major de la gastronomia del dia a dia, de les solucions a temes tan habituals com el menjar fora de casa o de temes que a vegades són un gran maldecap, com l'alimentació davant de diferents malalties. Hi ha més de 120 propostes de tallers i s'espera que hi hagi una inscripció de més de 2.000 persones. Ahir, Marta Lacambra, presidenta de la Fundació Catalunya la Pedrera, i Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, van presentar el programa d'enguany. Van estar acompanyats d'Elena Roura i Núria May.

Les inscripcions per a alguns dels tallers organitzats estan tancades ja abans de celebrar-se perquè la inscripció és pot fer per Internet. De fet, ahir, Toni Massanés insistia en la necessitat de fer la inscripció abans d'arribar a Sant Benet de Bages per no veure frustrada la possibilitat de fer el taller desitjat. A part de l'interès que la cuina desperta a casa nostra, els tallers tenen un segon atractiu, que és el preu simbòlic que s'ha de pagar aquests dos dies.