La 8a edició de la Trobada de Dones, organitzada pel SIAD del Consell Comarcal del Bages, ja té més d´una vuitantena d´inscrites. La jornada tindrà lloc aquest proper dissabte al Casal d´Avis de Navàs i vol posar en valor el potencial femení, tant a nivell individual com per donar suport al teixit associatiu de la comarca. Durant tot el matí es faran tallers i activitats. L´èxit de convocatòria fa que, en aquests moments, alguns dels tallers ja s´hagin omplert. Altres, però, com el taller de programació neurolingüística aplicada a la vida quotidiana, el d´elaboració de fundes de mòbil, el de biodansa i el de folre de llibretes amb la tècnica scrap encara continuen tenint algunes places lliures.

A la Trobada hi poden participar col·lectius i associacions de dones, però també dones a nivell particular. Cal fer inscripció prèvia a través del telèfon 93 693 03 63 o el correu electrònic dona@ccbages.cat

Les dones inscrites fins ara provenen de municipis com Balsareny, Callús, Cardona, Castellbell, Castellgalí, Manresa, Navàs, Sallent, Sant Mateu de Bages, Sant Vicenç de Castellet i Súria. A més, el servei de canguratge que s´ofereix durant els tallers per facilitar la participació de les dones amb fills petits, ja té una dotzena d´infants apuntats.