L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha signat un conveni amb la societat Peinaje del Río Llobregat, de Torroella de Baix, per reparcel·lar una nau de 40.000 metres quadrats que figura com una única unitat, dels quals l'empresa només en vol aprofitar 3.000. L'acord està pensat per facilitar que l'empresa pugui vendre a parcel·les la part sobrant, i d'aquesta manera reactivar l'activitat econòmica a la zona.

Peinaje del Río Llobregat va deixar de necessitar la totalitat de la nau des que va canviar d'activitat i de socis el 2012. Fins aleshores, s'havia dedicat al tractament i al rentat de llana, aprofitant també unes basses que hi ha a tocar de la nau i unes altres de més grans a tocar del riu Llobregat. L'any 2012, uns nous propietaris de Sabadell van adquirir l'empresa i la van reconvertir en el negoci de depuració d'aigües de processos industrials com l'alimentació, la farmàcia o la química, per fer-ne aigua destil·lada.

Davant d'aquest canvi, l'empresa no necessita tota la nau (ni tampoc les basses que hi ha a tocar del riu). Ara bé, per treure profit de la resta, o bé l'ha de llogar, o bé l'hauria de vendre tota, però això implicaria vendre també els 3.000 metres quadrats aproximats que sí que utilitza.