La diada de Sant Jordi a Navàs ha tingut el protagonisme tradicional de les parades de roses d´entitats socials, escoles i botigues de flors, i les parades de llibres davant els aparadors plens de novetats editorials i, com no podia ser d´altra manera a Navàs, amb el llibre Silencies, entre els més sol·licitats.

L´institut escola Sant Jordi ha posat la nota festiva i més popular amb la celebració del seu patró a dins i fora del centre educatiu, amb certamen literari, caminada popular, cercavila amb el drac, els xanquers, grallers i tots els alumnes participant-hi amb samarreta de color lila. Un berenar popular ha culminat la jornada festiva.

L´Escola de Música de Navàs s´ha sumat a la diada amb actes al carrer, amb les actuacions dels Combos i la Banda, al passeig de Ramon Vall.

El bon temps ha fet companyia durant tota la jornada a les activitats que s´han desenvolupat a peu de carrer.

Demà al Col·legi Sant Josep faran el certamen literari, que enguany s'inspira en el món del cinema. La festa es farà a partir de les 3 de la tarda al Pavelló Municipal d'Esports.

Dissabte, a l'auditori de l'Escola de Música, hi haurà el lliurament de premis del Primer Concurs Literari, organitzat per la regidoria de Cultura amb l'objectiu d'incentivar la creativitat infantil i juvenil. A la tarda, a la plaça de l'Ajuntament es farà el llibre gegant de contes de Navàs, amb la participació d'una colla de dibuixants del poble, per escriure i dibuixar un nou capítol de la història de Navàs.

Finalment, el dia 29 d'abril, a les 7 de la tarda, a la Biblioteca de Navàs, hi haurà una conversa amb l'escriptor Genís Cinca, escriptor manresà guanyador del premi Josep Pla 2013.