Balsareny està de festa major aquest cap de setmana, i avui, diada de Sant Marc, celebra els actes centrals amb els gegants de protagonistes, tenint en compte que commemoren el 30è aniversari.

A les 11 del matí hi haurà la missa en honor al sant, i en sortint, es faran els balls de gegants, gegantons, de la Faixa, de bastoners, les danses tradicionals i sardanes a la plaça de l'Ajuntament. A les 4 es reprendrà la festa amb la 14ena Trobada de Gegants Bages-Bergueda, una cercavila i la celebració del 30è aniversari dels Geganters de Balsareny. A 2/4 de 7 i a 2/4 de 12 actuarà l'orquestra Costa Brava al Sindicat, i també a 2/4 de 12, però al pavelló, el ball jove.

Demà serà l'últim dia de festa, en què destaca una trobada de cotxes clàssics i Scooters Run amb cercavila inclosa, i l'actuació del grup Macedònia (que presenta nou disc), al matí. A les 6 de la tarda, hi haurà teatre al Sindicat amb l'obra Tot bé, gràcies (dels programes Polònia i Crackòvia), i a 2/4 d'11, al mateix lloc, ball amb el grup musical Kamillon.