El passat divendres 24 d´abril, el PSC de Cardona va dur a terme l´acte de presentació de la seva candidatura per les properes eleccions municipals. L´acte, que va tenir lloc a la Sala Polivalent del Centre Cívic, el va encapçalar Jordi Casas, com a cap de llista del PSC.

L´alcalcable i actual portaveu del grup municipal socialista va remarcar que els eixos principals del seu programa electoral anirian enfocats a les persones i a les polítiques socials, prioritzant l´ensenyament, la creació d´ocupació i les ajudes a la gent gran. Casas també va comprometre´s a augmentar les ajudes socials per a les famílies amb dificultats econòmiques, així com les ajudes per material escolar.

Alhora, l´alcaldable socialista, sense fer crítica de l´equip de govern actual, va incidir en el fet que la constant pèrdua d´habitants de la Vila era un clar indicador de que hi havia coses que calia millorar.

Cristòfol Gimeno, diputat al Parlament de Catalunya i primer secretari de la Federació del PSC Bages, Berguedà, Solsonès, va intervenir durant l´acte per presentar Jordi Casas. Gimeno va elogiar la feina feta per l´alcaldable i tot el seu equip durant aquests quatre anys a l'oposició, tot encoratjant a l´electorat a apostar pel projecte que el PSC ha construït per als cardonins i cardonines.

Pel que fa la llista electoral, acompanyaran a Jordi Casas: Mª Àngels Caparrós, Damián Molina (independent), Lourdes Montraveta (independent), Juan Pérez (independent), Roger Colell, Rafael Ruiz (independent), David Rivera (independent), Carme García, Sílvia Rovira (indepedent), Mª Angels Gassó i Manuel Donaire (suplent).

Casas va definir l´equip que l´acompanyarà com "un grup que combina experiencia, renovació, vocació i capacitat de treball per gestionar l´Ajuntament, pensant en els interessos generals dels cardonins i cardonines. Un equip de gent valenta, treballadora, implicada en el projecte i perfectament capacitada per asumir els reptes plantejats".