CiU de Sant Fruitós de Bages, a l'oposició, tem que la nova etapa de l'aeròdrom, que aquest cap de setmana va iniciar els salts en paracaigudes, acabi portant a la llarga activitats aeronàutiques de tipus comercial a les instal·lacions, un fet que generaria més soroll i més pas d'avions per sobre el municipi.

SkyDiveBCN va fer dissabte els seus primers seixanta salts a terres bagenques. L'aterratge de l'empresa a Sant Fruitós ha generat recels des del dia en què va anunciar la voluntat de muntar una escola de paracaigudisme a les antigues instal·lacions de Pujol Muntalà. De fet, tots els centres educatius propers van fer al·legacions preocupats pels sorolls i per la trajectòria que traçarien els aparells.

També va entrar al·legacions CiU, que sostenia que l'empresa havia fet doble joc: per una banda, i atenent-se al fet que el que es volia desenvolupar era una activitat esportiva, havia demanat que es declarés d'interès públic, però segons el grup convergent, un cop obtingut el certificat, la voluntat podria ser la de fer arribar avionetes comercials a Sant Fruitós.